Queue
Management System

Queue management system

Qwave is een modulair systeem (één enkele locatie of een netwerk van locaties). Centraal beheerd vanuit ons platform, met de mogelijkheid om verschillende queueing configuraties per locatie op te zetten. Alle data en devices worden in het platform beheerd. De static tools geven de mogelijkheid tot snelle bijsturing van jullie organisatie. Het zorgt voor organisatie en structuur in de wachtrijen. 

Plug & play devices

Sector aanpasbaar

Webbased portaal

Modulair & Schaalbaar

Specificaties

Uitvoering van de kiosk

Countertop stand of floorstand. Beide uitvoeringen hebben een veilige behuizing voor de printer en I/O connecties voor 2D barcodescanner en eventueel andere peripherals.

Touch display

Keuze uit 2 formaten (15 inch of 22 inch) - Full HD resolutie (1920 x 180 px) - PCAP (TouchPro® Projected Capacitive) - 10 Touch - heavy duty retail design - Garantie : 3 jaar (uitbreidbaar naar 5 jaar).

Ticket printer

POS thermal printer met high-speed printing tot 300 mm/sec - Multi greyscale printing voor high quality logo printing - Automatische papier reductie functie. Uitstekende betrouwbaarheid - 4 jaar garantie inclusief.

Barcode scanner

De opstelling is voorzien van een 2D barcode scanner voor het scannen van streepjescodes en QR-codes. Hiermee kan een vooraf gemaakte afspraak automatisch geregistreerd worden in het systeem.

Customizing

Personalisatie van de kiosk is mogelijk d.m.v. logovermelding op de front of zijkant van de behuizing. Specifieke kleuren voor de behuizing zijn mogelijk onder voorbehoud van aantallen.

Temperatuur meeting

De kiosk opstelling kan worden uitgerust met een thermische camera om een temperatuur scanning te doen van de bezoekers. In huidige tijden waar preventieve maatregelen kritisch zijn voor de bescherming van uw personeel, kan deze camera een eerste signaal geven en zo een meer veilige werking van de organisatie garanderen.

Webbased platform

In ons webbased platform kan de configuratie van het queueing systeem vanop afstand gebeuren. Naast het opzetten van de locaties en configureren en up to date houden van de applicatie wordt hier ook alle data verzamelt die op later tijdstip kan verwerkt worden in rapporten en statistieken.

Manage your queues

MANAGE your queues

ENHANCE customer experience

Enhance Customer Experience

Infotain uw bezoeker en verzacht de wachttijden

Qwave Display

Toon queuing - en andere relevante informatie

Via een large format display zal iedere oproep getoond worden met een pop-up boodschap op het scherm (incl. geluidsignaal), alsook een lijst van al de oproepen in behandeling. Naast deze queuing informatie kan men ook relevante informatie weergeven m.b.t. uw activiteit d.m.v. tekst, beeld en video.

Queuing informatie verrijkt met andere informatie ! Infotain uw bezoeker tijdens de wachttijd.

Transformeer data naar performantie

Qwave data en statistic tools zorgen voor een efficiënt management en meting van het service level. Het geeft toegang tot data en analyses die de performantie van uw diensten kan verhogen.

Boost your service performance

Ticket status

Service performance

Staff performance

Service time variation

Waiting time variation

Wij bellen u asap!

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.