Waarom visuele communicatie ?

Visuele content is waanzinnig effectief. Content komt pas echt tot leven als er meerdere zintuigen worden aangesproken.
Dus zorg ervoor om je informatie visueel kracht bij te zetten en de aandacht van je doelgroep vast te houden.

0%

HOREN

0%

LEZEN

0%

ZIEN

Marktgerichte oplossingen

Corporate

Effectieve interne communicatie is de sleutel tot succes. Als medewerkers verspreid zitten over meerdere locaties, buiten bereik van telefoon en computer is het vaak een uitdaging om belangrijke berichten correct en tijdig te communiceren.

Public

Net als de interne organisatie heeft ook de burger en bezoeker nood aan correcte en tijdige informatie. In de huidige snel evoluerende samenleving is correcte informatie op het juiste moment van onschatbare waarde.

Healthcare

Van een gezondheidszorg-aanbieder wordt verwacht dat ze welzijn bevorderen en niet alleen zieken genezen. Dokterspraktijken, ziekenhuizen of rusthuizen kunnen via digital signage hun communicatie met patiënten, staf en bezoekers revolutionair veranderen.

Retail

Spring uit de grijze massa en maak gebruik van het medium met hoogste onthoudbaarheidsfactor. Creëer een unieke ervaring en verhoog de winkelbeleving van uw klant tijdens zijn bezoek in uw shop. Begeleid en adviseer uw klant tijdens hun journey.

Hospitality

Digital signage kan gekoppeld worden met meerdere databronnen en bijdragen tot een verbeterde ervaring van de gasten. Een display netwerk kan interactief gasten begeleiden naar vergaderzalen en restaurants, promo's van de shops en theater info weergeven.

Autobranche

Ondersteun uw verkoop in de showroom door het tonen van full motion productvideo's. Breng uw digitale communicatie naar de wachtruimtes en verras uw klant met infotainment en geef de verkoop van uw after sales accessoires een boost.

24/7 STABIELE & BETROUWBARE WEERGAVE VAN JULLIE BOODSCHAPPEN

Scala digital signage suite

Mediawave is sinds 2007 een certified partner van Scala. Dit solide platform vormt de basis van onze producten en diensten op vlak van digital signage. 

Designer

Enterprise software voor de creatie van dynamische content

Content Manager

Enterprise software voor het beheer van de content

Player software

Enterprise software voor de weergave van de content

Player hardware

Industrial grade en betrouwbare hardware

Designer

De Scala Designer software applicatie biedt de mogelijkheid om high grade professional content te creëren. Via de intuïtieve interface kan men tekst, beelden, graphics, video en geluid combineren tot de ultieme digital signage content.

Content Manager

De Scala Content Manager biedt de mogelijkheid tot beheer van uw content en de distributie ervan naar uw digital signage netwerk van players en displays. Deze webapplicatie is toegankelijk vanuit iedere internet geconnecteerde computer.
Via de gebruiksvriendelijke “user-friendly” interface kan men makkelijk playlisten en tijdschema’s beheren. De geïntegreerde “template composer” maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier boodschappen te creëren met behoud van de huisstijl. De metadata condities geven de mogelijkheid om content slim te laten uitfilteren door de players en zo gerichte content te tonen op een bepaalde locatie.

Player

De Scala Player software levert stabiele en betrouwbare 24/7 playback, zelfs wanneer het netwerk tijdelijk gedisconnecteerd is. Door de content rechtstreeks naar de player te sturen , gebruikmakend van “store-and-forward” technologie betekent dit nooit geconfronteerd te worden met een “black screen”.

De players beschikken over logs voor “ad billing” en “error tracking” en hebben de mogelijkheid van “on air” updating zonder onderbreking. De applicatie kan ook gebruikt worden voor het aansturen van interactieve displays.

Tips &Tricks

Wij bekijken graag uw project in detail

UW PROJECT

Enkele voorbeelden

Klanten aan het woord

Wij bellen u asap!

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.