mywave connect

Corporate Communication App

Doeltreffende interne communicatie draagt bij tot het succes van een organisatie.

Herkent u de moeilijkheid om snel, efficiënt en correct met uw medewerkers te communiceren ?

Doeltreffende interne communicatie draagt in grote mate bij tot het succes van een organisatie. Het is niet eenvoudig om deze belangrijke informatiestromen te organiseren en vaak een uitdaging om belangrijke berichten duidelijk bij uw doelgroep te brengen.

Features

Berichten

Deel uw berichten doelgericht met al uw medewerkers. In een combinatie met digital signage wordt iedereen tijdig geïnformeerd.​

Ideeënbus

Stimuleer initiatieven vanuit de organisatie. Met ons digitaal platform komen ideeën en voorstellen snel bij de juiste persoon.

Moodbarometer

Meet en weet wat er leeft in uw organisatie. Deze barometer verschaft u de informatie die nuttig is om tijdig bij te sturen waar nodig.​

Faq

Nieuwe medewerkers of oudgedienden kunnen hier steeds terecht voor het reilen en zeilen van de organisatie te weten te komen​.

Veiligheid

Stuur veiligheidsboodschappen doelgericht naar uw medewerkers en vraag om een bevestiging.

Observaties

Vastleggen van situaties die aandacht vragen in uw organisatie. Zo kan iedereen meewerken aan een betere werkomgeving.

Graag een demo van onze communicatie oplossing ?

Neem contact op met ons voor een gratis demo en ontdek wat mywave connect
voor uw organisatie kan betekenen.

Versterk uw imago

Employer Branding

Promoot uw organisatie als een voorkeurswerkgever bij een specifieke doelgroep (potentiële) medewerkers. Vergroot uw imago en reputatie als werkgever. Het werkgeversmerk. Hierop baseren mensen hun oordelen over organisaties en vaak ook hun gedrag en keuzes.

Engageer uw medewerker

De beste manier om de betrokkenheid te vergroten is eenvoudig : door medewerkers te betrekken. Niet enkel door ze tijdig de juiste informatie te bezorgen, maar door ze echt te betrekken. Dit zal leiden tot een meer tevreden medewerker met een hogere motivatie om doelen te bereiken.

Volledige controle over uw communicatie via het mywave platform.

Doeltreffende interne communicatie is de sleutel tot succes van een organisatie. Het is niet eenvoudig om deze belangrijke informatiestromen te organiseren en vaak een uitdaging om belangrijke berichten duidelijk bij uw doelgroep te brengen. De "mywave connect App" geeft u de mogelijkheid om jullie interne communicatie verder te brengen dan de displays in de organisatie. Vergroot het bereik van uw communicatie door een combinatie van beeldschermen en mobiele App. Op deze manier worden ook de medewerkers die zich buiten de muren van de organisatie bevinden tijdig geïnformeerd. Dit allemaal beheerd vanuit één platform !

Wij bellen u asap!

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.